Hip, fris en eigentijds.Ook voor schoenen en accessoires

Over ons

Hip! Weddingdesign is fris, eigentijds en bijzonder gastvrij. Hier draait alles om jou en jullie grote dag. Samen met jou en je gasten gaan we op zoek naar jouw droomjurk. Wij houden van een persoonlijke sfeer waarin je op je gemak verschillende stijlen kunt passen en kunt ontdekken wat jou het mooiste staat. Heel vaak is dat een stijl die je helemaal niet verwacht!

In 2008 opende Hip! Weddingdesign haar deuren en in korte tijd zijn we uitgegroeid tot de populairste bruidsmodezaak van de regio. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! De afgelopen jaren hebben we al bijna 1000 bruiden geholpen bij het vinden van hun droomjurk. Hip! is gevestigd in het historische hart van Dordrecht, schuin tegenover het prachtige oude stadhuis. We zitten in een monumentaal pand met een moderne, maar warme inrichting. De winkel is de grootste speciaalzaak voor de bruid in Dordrecht en de regio Drechtsteden.

Onze collecties

Je vindt bij ons honderden mooie bruidsjaponnen van merken uit binnen- en buitenland, waaronder Lillian West, Allure Bridals, Diane Le Grand, Blue by Enzoani, Linea Raffaelli, Tres chic, Brinkman, Cosmobella, Demetrios, Lilly en meer.

Verschillende stijlen

Of je nu houdt van kort of trendy of van chic of gekleed, bij Hip! Weddingdesign vind je altijd de stijl die je zoekt. En wil je iets aanpassen of een persoonlijke touch toevoegen? Dat is geen enkele probleem voor onze ervaren coupeuses. Zoek je een bruidsjurk die gekleed is en je schouders meer bedekt voor bijvoorbeeld een ceremonie in de kerk? Ook daarin zijn er genoeg mogelijkheden. En je zult zien dat dat zeker niet truttig hoeft te zijn!

De mooiste accessoires

Je kunt bij Hip! ook terecht voor je bruidsschoenen, bruidslingerie, sluiers, sieraden, haaraccessoires, bolero’s en stola’s. We verkopen onder meer de collecties van Rainbow / Elsa coloured shoes (Rainbow Club, Rainbow Couture, Nina Fiarucci, Hassall, Designer Collection), Paradox (Pink, Benjamin Adams), Lilly, Poirier, Di Lorenzo, Abrazi, Noblesse, Emmerling en meer. Ook als je jurk niet bij ons gekocht hebt, kun je gezellig accessoires komen uitzoeken.

   

    

Het wow-gevoel

Bij Hip! weddingdesign vind je geen opdringerige verkoopsters die je een jurk adviseren die je totaal niet staat. We geven je eerlijk advies en helpen je bij het vinden van jouw droomjurk. Het wow-gevoel bestaat echt en daar gaat het om. Jij moet je op en top een prachtige bruid voelen en daar helpen we je graag bij!

Kom ook passen!

Wil je ook komen passen? Dat kan! Je kunt op verschillende manieren een pasafspraak maken: telefonisch, via de afspraak optie op deze site of via de mail. Je bent van harte welkom!

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP