Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze evenementen

Doe mee met de Enzoani Real Bride Contest 2017 en win een bruidsjapon!

Wauw! Het top bruidsmodemerk Enzoani heeft een geweldige wedstrijd voor je! Deel het verhaal van jullie love story en maak kans op een prachtige bruidsjapon uit de collectie van Enzoani, Blue by Enzoani of Beautiful van jouw keuze! De 2e en 3e prijswinnaars kunnen kiezen uit een Enzoani sluier, bridal belt of schoenen van Badgley Mischka. Stuur jullie romantische verhaal voor 29 oktober a.s. in via de site van Enzoani www.enzoani.com. Je vindt de wedstrijd onder het Blog. Heel veel succes!!

 

De 2018 collecties komen binnen!

Het is altijd een feest als de nieuwe collecties binnen komen. Nieuwe modellen, stoffen, kleuren… we love it! Trends voor 2018 zijn prachtig kant en tule, maar ook zachte vloeiende stoffen met een bohemianlook.

Strapless blijft altijd prachtig, maar er is ook heel veel keuze in lijfjes met mouwen en bandjes. Dat werkt perfect bij de jurken met een mooie lage rug of een rug met prachtig kant. Naast ivoorkleurige jurken zie je modellen zachte pink, nude, champagne en zand tinten.

Ben je ook benieuwd? Kom dan gezellig passen en ontdek jouw droomjurk!

 

Geweldige fotoshoot

In het prachtige Van der Valkhotel in Dordrecht waren we te gast voor een geweldige fotoshoot! Hier een klein kijkje achter de schermen. Het eindresultaat zien jullie binnenkort!

  • Bruids- en avondkleding: Hip! Weddingdesign
  • Haar & styling: Inge Donkers
  • VlechtIDee Visagie: Teena Waas
  • Modellen: Ruby van Oosterhout en Sofiia Novezhina
  • Fotografen: Dominique Sonneveld en Rob Steunenberg

Trouwbeurs Den Haag

Zondag 17 september was het zover: onze eerste trouwbeurs van het seizoen. In Den Haag vond de zeer druk bezochte Wedding Fair plaats! Voor bruidparen was dit de place tot be om inspiratie op te doen voor de trouwdag.

Je kon er terecht voor heel veel leuke trends, ideeën en workshops van bijzondere bedrijven: fotografie, heerlijke taarten, decoratie en styling, muziek, make-up, vervoer, ringen, trouwlocaties, kostuums en natuurlijk onze mooie bruidsmode!

De Wedding Fair vindt meerdere keren per jaar plaats. Houdt onze site in de gaten voor de data of volg ons op Facebook!

Bruidsmode voor elk budget

De prijsklasse van onze bruidsmode ligt tussen de 650,- en 1900,- euro. Er is een collectie friendly budget jurken (tot 1000,- euro), een mid budget collectie (van 1000,- tot 1500,- euro) en een designcollectie (1500,- euro en hoger). Leuke, korte bruidsjurken vind je al vanaf 295,- euro. Avondjurken zijn verkrijgbaar vanaf 195,- euro. Volop keuze dus in elke prijsklasse! En wil je een designerjurk met korting? Houd dan de sample sales in de gaten!

TOP