Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze evenementen

Mis het niet: de Big Bridal SALE

Vanaf 13 december organiseren we weer een geweldige Big Bridal Sale! Tijdens de sale kun je prachtige bruidsjurken shoppen met hoge kortingen! Er zijn al jurken vanaf 500,- euro en je kunt je aanwinst gelijk meenemen. Ook op de schoencollecties van 2019 krijg je maar liefst 50% korting. Dat mag je niet missen!

De topdagen zijn 13, 14 en 15 december. Dan is het ook kerstmarkt in Dordrecht dus extra feest en extra korting. Maak een pasafspraak en kom gezellig passen!

 

Schoenentrend: a touch of glitter

Yes, het is zover! De nieuwste collecties bruidsschoenen zijn vanaf nu te vinden bij Hip! Weddingdesign. Eén van de trends voor dit seizoen is een touch of glitter. Dat kan een fijne rand zijn, een zilverkleurige hak of een volledige schoen in zilver. Bekijk de nieuwste collecties op www.elsacolouredshoes.com.

Big Bridal SALE 1 t/m 10 oktober

Yes! We houden een BIG BRIDAL SALE om plaats te maken voor nieuwe collecties! Van 1 t/m 10 oktober kun je een bruidsjurk shoppen met hoge korting. De meeste prijzen liggen tussen de 350,- en 850,- euro. Je kunt je aanwinst gelijk meenemen. Maak wel even een pasafspraak zodat er ruimte vrij is om te passen. Ook zijn er veel prachtige bruidsschoenen die je met 50,- tot 70,- euro korting kunt shoppen. We zien je dan!

In je agenda: 13 oktober trouwevent Strikjes op je mouwen!

Op zondag 13 oktober staat Dordrecht in het teken van het trouwevent “Strikjes op je Mouwen”. Op 6 geweldige locaties in de stad kun je kennismaken met de leukste trouwbedrijven. Van trouwlocaties tot bruidsmode en van weddingplanners tot bloemisten. Laat je inspireren door dit unieke event!

“Strikjes op je mouwen” wordt georganiseerd door de lieve weddingplanners van Het Sprookje, Merel en Lea. Kijk op de website www.strikjesopjemouwen.nl voor alle locaties en info. We kunnen wel alvast verklappen dat wij te vinden zijn met onze mooie jurken bij Bluebirds in the Backyard, de nieuwste en hipste trouwlocatie van Dordrecht! Adres Wijnstraat 153 in Dordrecht.

Geweldige vintage fotoshoot bij Bluebirds in the Backyard

Dordrecht is een geweldige trouwlocaties rijker: Bluebirds in the Backyard in Huis Roodenburch! Deze fantastische plek was het decor voor een super leuke fotoshoot met onze jurken. Huis Roodenburch heeft zoveel mooie ruimtes dat het moeilijk kiezen was wat de mooiste was. Alles ademt er vintage en de styling is geweldig. Geniet van de mooie plaatjes die geschoten zijn door fotograaf Christine Reehorst.

Styling & locatie: Claire MacNeilage, Bluebirds in the Backyard
Modellen: Sharon Meijer, Luke Zwartbol, Lexter Woodley Merijn Brouwer
Bruidsmode: Hip! Weddingdesign 
Kostuums: Alexander Roodveld en Jac Hensen Dordrecht
Muah: Glaw Beauty 
Video: Tim Overduin Visuals
Tekstborden: You and I Create
Weddingcake: Coffeelicious

View the embedded image gallery online at:
https://hipweddingdesign.nl/index.php/nieuw2#sigProId86dc597fe0

 

  

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP