Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze evenementen

Private Shopping sessie voor jou!

Lieve bruid, ben jij op zoek naar een prachtige bruidsjurk? Maak dan een afspraak voor een Private Shopping sessie voor 2 personen en kom gezellig langs! Je hebt dan 2,5 uur lang de hele winkel voor jezelf om de mooiste jurken te passen. Wij zorgen natuurlijk voor een lekker hapje en drankje. Alles gaat geheel volgens de Corona-richtlijnen zodat je toch fijn kunt shoppen voor je trouwdag. 

Reserveren kan hier op de website of door een mailtje sturen met een voorkeurstijd naar info@hipweddingdesign.nl. Telefonisch aanmelden mag natuurlijk ook op 078-6131400. 

We zien jullie snel !

 

Trouwbeurs Ridderkerk gecancelled

Door de verregaande maatregelen rondom het Coronavirus kan de Trouwbeurs Ridderkerk van zaterdag 14 maart helaas ook niet doorgaan. Er komt snel een nieuwe datum dus houd de social media en de website in de gaten!

Mis het niet: de Big Bridal SALE

Vanaf 13 december organiseren we weer een geweldige Big Bridal Sale! Tijdens de sale kun je prachtige bruidsjurken shoppen met hoge kortingen! Er zijn al jurken vanaf 500,- euro en je kunt je aanwinst gelijk meenemen. Ook op de schoencollecties van 2019 krijg je maar liefst 50% korting. Dat mag je niet missen!

De topdagen zijn 13, 14 en 15 december. Dan is het ook kerstmarkt in Dordrecht dus extra feest en extra korting. Maak een pasafspraak en kom gezellig passen!

 

 

Schoenentrend: a touch of glitter

Yes, het is zover! De nieuwste collecties bruidsschoenen zijn vanaf nu te vinden bij Hip! Weddingdesign. Eén van de trends voor dit seizoen is een touch of glitter. Dat kan een fijne rand zijn, een zilverkleurige hak of een volledige schoen in zilver. Bekijk de nieuwste collecties op www.elsacolouredshoes.com.

Big Bridal SALE 1 t/m 10 oktober

Yes! We houden een BIG BRIDAL SALE om plaats te maken voor nieuwe collecties! Van 1 t/m 10 oktober kun je een bruidsjurk shoppen met hoge korting. De meeste prijzen liggen tussen de 350,- en 850,- euro. Je kunt je aanwinst gelijk meenemen. Maak wel even een pasafspraak zodat er ruimte vrij is om te passen. Ook zijn er veel prachtige bruidsschoenen die je met 50,- tot 70,- euro korting kunt shoppen. We zien je dan!

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP