Hip, fris en eigentijds.Ook voor schoenen en accessoires

Over ons

Wat leuk dat je ons wilt leren kennen! Onze bruid Lisa is blogster en legde ons een paar vragen voor. Lees en huiver hahaha. 

Wat is jullie verhaal?
Ons verhaal begint in 2008 wanneer we ons geweldige pand tegenover het stadhuis in Dordrecht vinden. Dat zou een mooie bruidsmodezaak zijn! Maar dan niet zo’n mutsige winkel, maar één met een frisse uitstraling en veel daglicht. In no time groeiden we uit tot de grootste bruidsmodezaak van Dordrecht en omgeving. Dat vinden we erg leuk, maar qua sfeer houden we het graag persoonlijk en gezellig.

Goede vibe!
Het leuke aan ons pand is dat een monument is, met hoge plafonds, veel daglicht en een grote, verhoogde ruimte achterin die je niet ziet vanaf de straat. Hier kun je gezellig zitten en passen zonder dat je midden in de winkel staat. Soms denken mensen dat we net zo klein zijn als de toko hiernaast, maar ons pand loopt achterin over de hele breedte uit. Het is een hele fijne plek met een goede vibe!

Hoe is het om bij jullie te passen?
Haha, dat moet je eigenlijk aan ‘onze’ bruidjes vragen, maar we gaan voor gezellig en ontspannen. We houden wel van een geintje. Zeker niet stijfjes dus. Het passen van jurken is leuk, dus lekker genieten is belangrijk!

Iedereen kan zich hier op z’n gemak voelen. Of je nu veel of weinig wilt uitgeven, een grote of kleine maat hebt, met een man of met een vrouw gaat trouwen, van Nederlandse of buitenlandse komaf bent, onder de tatoeages zit of juist helemaal niet. Hier is iedereen welkom!

Dat zie je ook in onze collectie terug. Er is keus voor iedereen. Of je nu voor een romantische bohemian stijl gaat, een sexy bruidsjurk wil om je figuur te laten zien, kiest voor een korte speelse jurk, een stoere look of juist voor een prinsessenjurk met veel bling. Alles kan.

(tekst gaat verder onder de foto's)

 

   

    

Mag je aan de jurken zitten?
Haha, ja je mag aan de jurken zitten. Maar we vinden het niet zo leuk als je alle jurken aan de stof uit de rekken trekt alsof je bij een C&A bent. Bruidsjurken zijn duur. En kwetsbaar. Stoffen blijven snel in elkaar haken waardoor het beschadigt. Dus wel graag voorzichtig.

Waar komen jullie bruiden vandaan?
Onze bruiden komen overal vandaan. Van boven Amsterdam tot in België en van Enschede tot hier om de hoek. Dat is altijd erg leuk. Elke dag een ander accent!

Welk vooroordeel moet morgen nog de wereld uit?
Haha, wat een leuke vraag. Ehm, even denken hoor. Ja, dat wijde bruidsjurken ‘echte’ bruidsjurken zijn en smalle niet. Dat wordt vaak gezegd door mensen die alleen wijde bruidsjurken kennen. Nu zie je juist ook veel prachtige smalle jurken waarin je echt een geweldige bruid bent.

O en dat kant een gordijnstof is! Haha, kant is een prachtige dure stof en lijkt echt niet op de vitrage van oma. Tenzij je oma kant van 150 euro per meter voor het raam had hangen natuurlijk haha, maar dat zal waarschijnlijk niet.

Heb je een tip voor bruiden?
Ja, organiseer je bruiloft zoals jullie het willen! Niks moet en alles kan. Wil je graag ’s avonds trouwen in een boomgaard met lichtjes? Doen! Wil je een chic feest in een kasteel? Ga ervoor! We horen zo vaak van ouders dat vroeger heel veel niet kon. Nu kan alles, dat is heerlijk. Maar laat je niet gek maken door alles wat je op social media en in de bladen ziet. Het hoeft geen show off te worden voor anderen. Je bruiloft moet zijn zoals jullie zijn en dan wordt het een fantastisch feest!

En ga vooral niet voor de over-perfecte bruiloft. Dat is echt een valkuil. Regel alles goed en laat het dan los. De meest perfecte bruiloften zijn vaak echt niet de leukste omdat je dan alleen maar gestresst bent over details en niet kan genieten. Ja er zullen dingen anders lopen en vaak zijn dat de dingen waar je later met het meeste plezier op terug kijkt. Je bent met de mensen waar je van houdt en met de man of vrouw van je dromen: dat is het enige wat telt!

Kom ook passen!
Wil je ook komen passen? Dat kan! Je kunt op verschillende manieren een pasafspraak maken: telefonisch, via de afspraak optie op deze site of via de mail. Je bent van harte welkom!

TOP