Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze evenementen

Dit zijn de populairste haarsieraden van dit moment

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een mooi kapsel en mooie haarsieraden maken je look helemaal af. Dit zijn de populairste haarsieraden van dit moment:

  1. De lange sluier met of zonder kant

Je verwacht het misschien niet, maar de lange sluier met of zonder kant is ook onder moderne bruiden nog steeds haaraccessoire nummer 1. Stel je voor hoe mooi is het is als je binnenkomt lopen met een lange sluier. Het staat bij veel jurken fantastisch en geeft een geweldig wow-effect. Je draagt dit maar één keer in je leven dus go for it!

  1. De hairvine

De hairvine is een sieraad wat je door je haar kunt slingeren. Het geeft een mooi nonchalant effect. Vaak bestaat een hairvine uit pareltjes, blaadjes en steentjes. De hairvine is prachtig bij opgestoken of half opgestoken haar of als je een volle bos met krullen hebt. Je zet de hairvine vast met kleine bobby pins.

     

  1. De haarkam of clip

Met een haarkam of clip geef je een heel mooi accent aan de zij- of achterkant van je haar. Vraag aan je kapper of een kam of clip het beste is voor jouw haar. Een haarkam of clip heeft vaak fijne steentjes, pareltjes of bloemetjes, bevestigd op metaaldraad. Hierdoor kun je de verschillende draden nog een beetje modelleren en schikken naar je kapsel. Kies een haarkam of clip nooit te groot. Omdat het dan wat zwaarder wordt, ga je automatisch je hoofd wat schuin houden.

   

  1. Verse bloemen

Afhankelijk van de tijd van het jaar kan je er ook voor kiezen om verse bloemen in je haar te steken. Dat ziet er prachtig en natuurlijk uit. Laat je wel goed adviseren door een bloemist want hier zijn slechts een paar bloemsoorten geschikt voor. Maar alleen al met kleine takjes gipskruid kun je een prachtig effect creëren. Ideaal voor een bruid die kiest voor een bohemian touch.

 

  1. Droogbloemen

Ben je bang dat verse bloemen minder mooi worden naarmate de dag vordert? Dan kun je ook kiezen voor droogbloemen. Ook hierin zijn prachtige haaraccessoires te vinden! Op instagram vind je de mooiste voorbeelden, die je kunt afstemmen op de stijl van je jurk en aankleding van je locatie. Ze zijn wat moeilijker te krijgen maar je bloemist kan je hierbij helpen.

 

  1. Hairpins

Hairpins zijn ideaal bij opgestoken haar. Het zijn accessoires die lijken op een haarkam maar dan kleiner en lichter. Je kunt ze heel eenvoudig insteken en kiezen voor meerdere die je door je haar verspreid of bundelt boven een knot. Houd je je haar los, kies dan niet voor hairpins want dan glijden ze uit je haar.

   

  1. Een hoed

Hoeden zijn weer helemaal in. Je hebt ze in nonchalante stijl -gemaakt van gevlochten raffia -, een frisse zomerse stijl – met een grote rand – of een meer formele stijl. Bij de een staat een hoed geweldig, maar een ander totaal niet dus kijk goed of jij een ‘hoedenhoofd’ hebt. En zorg dat je kapsel ook mooi blijft als je de hoed wilt afzetten.

  

  1. Diadeem en tiara

De diadeem en tiara zijn momenteel iets minder populair, maar als je kiest voor een complete prinsessenlook mag een tiara natuurlijk niet ontbreken! Let er wel op dat een tiara niet te zwaar is of dat een diadeem niet gaat drukken achter je oor.

Je kunt alle soorten haaraccessoires bij ons kopen of bestellen. Heb je advies nodig? Neem dan een foto van kapsel en je jurk mee naar de winkel. Dan kunnen we je goed helpen.

 

 

 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP